Zoek
Sluit dit zoekvak.
BUCCAN BBQ’S

Ons doel bij Buccan is om jou de meest complete en plezierige barbecue ervaring te bieden voor een betaalbare prijs. Onze collectie Buccan barbecues bestaat uit houtskool, gas, elektrische en draagbare barbecues, evenals barbecue smokers. Daarnaast hebben we diverse accessoires aan ons assortiment toegevoegd die je helpen tijdens je barbecuesessies. Je kunt een Buccan product bestellen via onze webshop of bij een van onze e-commerce partners.

BUCCANNEERING

Het Caribische Arawak-Indiase woord “Buccan” kan zo oud zijn als de tijd zelf. Een Buccan is een houten frame dat wordt gebruikt voor het langzaam roken en grillen van wild vlees.

De term buccaneering die is afgeleid van het woord Buccan, is eigenlijk een methode die wordt gebruikt voor het conserveren van vlees, dat nog steeds wordt toegepast in sommige exotische plaatsen in het Caribisch gebied. Deze techniek is lang geleden uitgevonden toen de mensen in het Caraïbisch gebied niet beschikten over het gemak van koelkasten. In feite was de Buccan een van ‘s werelds eerst bekende barbecues.

Dus kom bijeen, vier oude traditie en kook op onze barbecues als een echte buccaneer!

HET BUCCAN TEAM
Wij bij Buccan zijn een jong team van barbecueliefhebbers, die graag bijeenkomen met vrienden en familie om te genieten van een goede barbecue sessie. Onze passie voor grillen en design heeft geresulteerd in een prachtige collectie van houtskool, gas, elektrische en draagbare barbecues, evenals barbecue smokers. Omdat we zoveel mogelijk mensen willen enthousiasmeren voor de kunst van grillen, is het ons doel om een geweldige barbecue-ervaring te bieden voor een betaalbare prijs.